Charmante vakantiewoningen op de grens van
de Vlaamse Ardennen en de Leiestreek

Formule 8+ - Lozer Loft

Ik kan jullie appartement Lozer Lounge aanbieden dat een slaapplaats aanbiedt voor 6 tot 10 personen. Dit appartement is volledig nieuw en stijlvol gemeubeld:Some description

-          De slaapmogelijkkheden:

U beschikt hier over 3 slaapkamers, met telkens 2 aparte bedden. Bijkomend zijn er 2 bijzetbedden ter beschikking. U kan linnen huren of zelf meebrengen. Elke slaapkamer heeft een afzonderlijke lavabo. Slaapkamer is gemeubeld met diverse opbergkasten. Dit appartement kan uitgebreid worden met 2 slaapgelegenheden door gebruik te maken van de slaapzetel in de leefruimte. 

-          De leefruimtes:

Het appartement heeft en zeer ruime leefruimte met open haard en kan perfect dienen als lounge en relax ruimte. Daarnaast zijn er ook tafels voorzien om samen te dineren. De open-keuken is volledig uitgerust, met een oven, kookfornuis, frigo en vaatwasmachine. Er is voldoende servies aanwezig voor 10 personen.

-          Badkamer

Er is een centrale badkamer met lavabo en ligbad. Er is een afzonderlijk douche en een afzonderlijk toilet

 

 

-          De ligging van Lozerlodge:

Onze vakantiewoningen en polyvalente ruimte zijn gelegen op de grens van de Vlaamse Ardennen en de Leiestreek.

Door zijn landelijke ligging en tal van toeristische mogelijkheden is het domein ideaal voor wie wil genieten van rust en ontspanning. Of u nu wilt wandelen of fietsen of meer op zoek bent naar een culturele uitstap, de Vlaamse Ardennen-streek met haar natuur en boeiende steden biedt meer dan genoeg mogelijkheden.

 

-          De omgeving en buitenactiviteitein ter plaatse:

De volledige site is verspreid over 6000m2 met meerdere (overdekte) buitenterrassen een overdekte schuur waar u in de winter kan BBQ’en en beschermd tegen alle weersomstandigheden kan petanquen. Er zijn 3 petanquebanen, 1 buitenbaan en 2 overdekte en verlichte binnenbanen. De grote tuin is dé trekpleister voor allerlei activiteiten, zowel voor gezinnen als voor bedrijven. Er zijn schommels, een voetbalterrein, gocarts, trampoline,... 

De site beschikt ook over een afsluitbare fietsberging en afspuitplaats voor fietsen.

Het zalig verwarmd zwembad met bijhorende poolhouse zorgt voor fijne momenten (onder voorbehoud - verwarming afhankelijk van de buitentemperaturen). De poolhouse heeft gescheiden kleedkamers, een douche en toilet.

Het domein Lozer Lodge bestaat uit Lozerdorp, Lozerhof  en, Lozer Lounge, die elk afzonderlijk kunnen verhuurd worden. De gasten hebben toegang tot de gemeenschappelijke ruimtes zoals grote tuin, de overdekte schuur, petanquebanen, fietsenberging, parking, pool en bijhorende poolhouse. Dit verloopt altijd heel vlot, maar wij hielden eraan u hiervan op de hoogte te brengen. Zwembad kunnen jullie s’avonds betreden tot 19u

 

-          De omgeving buiten Lozerlodge

 

Wandelen:

Er zijn veel wandelpaden in de buurt, u kan vanop de site vertrekken. Er is het grote Lozerbos, toegankelijk voor publiek. Lozerlodge heeft voor haar gasten diverse wandelingen uitgestippeld, met verschillende trajecten en sommige met een heuse quiz!

Fietsen:

Er zijn veel fietsmogelijkheden in de buurt, zowel voor de geoefende als voor de recreatieve sportieveling die het rustig aan wil doen. De site ligt zowel dicht bij de schilderachtige Leiestreek als bij de aanloopstrook van de finale wielerwedstrijd Ronde Van Vlaanderen (7km).  Er zijn mogelijkheden tot huren van fietsen voor een grote groep. Ook voor fietsers heeft Lozerlodge grote en kleine tochten uitgestippeld, al dan niet met een quiz

Steden:

Lozerlodge ligt temidden van de natuur en de velden en bossen waar een perfecte rust mogelijk is.  En toch zijn steden als  Oudenaarde, Waregem en Deinze vlakbij waar dan weer heel wat andere activiteiten mogelijk zijn.

Cultuur:

Indien men het weekend ook graag een cultureel tintje wil geven zijn er ook diverse attractieve musea in de buurt, zoals een heus schoenmuseum met schoenen van film en muzieksterren van over de hele wereld, een super tof cartooncentrum (uniek in Europa!), culturele centra, bioscopen,…en nog veel meer!

 

Lozerlodge kan je volledig vrijblijvend helpen bij de organisatie van je weekend. 

Lakens, catering …. Kan u zelf meebrengen, maar kunnen ook via Lozerlodge geboekt worden.