Charmante vakantiewoningen op de grens van
de Vlaamse Ardennen en de Leiestreek

Formule 18+ Lozerhof + Lozerloft zonder zaal

Het huurvoorstel bestaat uit Lozerhof met 2 loften voor 10 à 14 personen en op gelijkvloers een gemeenschappelijke ruimte en appartement Lozer Lounge aanbieden dat een slaapplaats aanbiedt voor 6 à 10 personen. Dit appartement is volledig nieuw en stijlvol gemeubeld:

LOZERHOF

-        Gezellige leefruimtes:

o   Beide lofts hebben een zeer ruime leefruimte, met zetel en tafels en stoelen, die mogelijks kan opgesplitst worden in twee ruimten voor verschillende doeleinden.  De ene ruimte beschikt over een houtkachel en kan perfect dienen als lounge en relax gedeelte, terwijl de andere ruimte als eetkamer wordt gebruikt of omgekeerd.  De beide loften in Lozerhof zijn met een deur verbonden waardoor het als een geheel kan gebruikt worden. Het geheel is enorm polyvalent.  De inrichting is volledig nieuw.

o   Er zijn 2 ingerichte keuken, met frigo, diepvries, vaatwas, microgolfoven, elektrisch fornuis met 2 en 4 vuren.

 

-        De slaapmogelijkkheden: de beide loften hebben samen 5 verschillende slaapkamers met 10 bedden en 1 juniorbed tot 6 jaar – 1 babybed )

Loft Zandvlooi:

o   U beschikt hier over 3 slaapkamers, 2 met dubbelbed en 1 met 2 aparte bedden en een kinderbedje.  De slaapkamer beneden heeft een aparte douche en lavabo. 

o   De slaapkamers boven hebben eveneens een douche en lavabo. 

o   Deze loft kan uitgebreid worden met 2 slaapgelegenheden door gebruik te maken van de slaapzetel in de leefruimte.

Loft Uplosere:

o   Hier beschikt u over 2 aparte slaapkamers, 1 met dubbelbed en één met 2 aparte bedden. 

o   De badkamer bevindt zich op dezelfde verdieping met douche en lavabo.

o   Ook deze loft kan uitgebreid worden met 2 slaapgelegenheden door gebruik te maken van de slaapzetel in de leefruimte.

APPARTEMENT LOZER LOUNGE

-        De slaapmogelijkkheden:

U beschikt hier over 3 slaapkamers, met telkens 2 aparte bedden. Bijkomend zijn er 2 bijzetbedden ter beschikking. U kan linnen huren of zelf meebrengen. Elke slaapkamer heeft een afzonderlijke lavabo. Slaapkamer is gemeubeld met diverse opbergkasten. Dit appartement kan uitgebreid worden met 2 slaapgelegenheden door gebruik te maken van de slaapzetel in de leefruimte. 

-        De leefruimtes:

Het appartement heeft en zeer ruime leefruimte met open haard en kan perfect dienen als lounge en relax ruimte. Daarnaast zijn er ook tafels voorzien om samen te dineren. De open-keuken is volledig uitgerust, met een oven, kookfornuis, frigo en vaatwasmachine. Er is voldoende servies aanwezig voor 10 personen.

-        Badkamer

Er is een centrale badkamer met lavabo en ligbad. Er is een afzonderlijk douche en een afzonderlijk toilet

De omgeving en buitenactiviteitein ter plaatse: De volledige site is 6000m²:

  • De grote tuin is dé trekpleister voor allerlei activiteiten, zowel voor gezinnen als voor bedrijven.
  • Er zijn meerdere buitenterrassen en een overdekte (verlichte) schuur waar u ook in de winter kan BBQ'en en in de zomer steeds kan schuilen bij slecht weer.
  • Er zijn 3 petanquebanen waarvan 1 buitenbaan en 2 overdekte en verlichte binnenbanen.
  • Er zijn schommels ter uwer beschikking, een groot grasplein om te voetballen, 4 gocarts, 2 kinderfietsen enz...
  • De site beschikt ook over een fietsberging en afspuitplaats voor fietsen.
  • Het zalig verwarmd zwembad met bijhorende poolhouse zorgt voor fijne momenten (onder voorbehoud - verwarming afhankelijk van de buitentemperaturen). De poolhouse heeft gescheiden kleedkamers, een douche en toilet.
  • Het domein Lozer Lodge bestaat uit Lozerdorp, Lozerhof  en, Lozer Lounge, die elk afzonderlijk kunnen verhuurd worden. De gasten hebben toegang tot de gemeenschappelijke ruimtes zoals grote tuin, de overdekte schuur, petanquebanen, fietsenberging, parking, pool en bijhorende poolhouse. Dit verloopt altijd heel vlot, maar wij hielden eraan u hiervan op de hoogte te brengen. Zwembad kunnen jullie s’avonds betreden tot 19u

 

 

-        De omgeving buiten Lozerlodge

Wandelen:

o   Er zijn veel wandelpaden in de buurt, u kan vanop de site vertrekken. Er is het grote Lozerbos, toegankelijk voor publiek. Lozerlodge heeft voor haar gasten diverse wandelingen uitgestippeld, met verschillende trajecten en sommige met een heuse quiz!

Fietsen:

o   Er zijn veel fietsmogelijkheden in de buurt, zowel voor de geoefende als voor de recreatieve sportieveling die het rustig aan wil doen. De site ligt zowel dicht bij de schilderachtige Leiestreek als bij de aanloopstrook van de finale wielerwedstrijd Ronde Van Vlaanderen (7km).  Er zijn mogelijkheden tot huren van fietsen voor een grote groep.

o   Ook voor fietsers heeft Lozerlodge grote en kleine tochten uitgestippeld, al dan niet met een quiz …

Steden:

Lozerlodge ligt temidden van de natuur en de velden en bossen waar een perfecte rust mogelijk is.  En toch zijn steden als  Oudenaarde, Waregem en Deinze vlakbij waar dan weer heel wat andere activiteiten mogelijk zijn.

Cultuur:

Indien men het weekend ook graag een cultureel tintje wil geven zijn er ook diverse attractieve musea in de buurt, zoals een heus schoenmuseum met schoenen van film en muzieksterren van over de hele wereld, een super tof cartooncentrum (uniek in Europa!), culturele centra, bioscopen,… en nog veel meer!

Brasserien - Gastronomie:

Last but not least is er in Kruishoutem de regionale gastronomie voor elk wat wils.  Restaurants op wandelafstand of op een paar km van Lozer Lodge kunnen dit allemaal aanbieden.

 

Lozerlodge kan je volledig vrijblijvend helpen bij de organisatie van je weekend. Na de boeking ontvangt u een welkomstbundel met alle practische informatie, adressen, zelf uitgestippeldeactiviteiten …