Charmante vakantiewoningen op de grens van
de Vlaamse Ardennen en de Leiestreek

Seminarie | Lozer Lounge

Polyvalente zaal

In de volledig nieuw gebouwde hoeve is er een polyvalente zaal, geschikt voor meerdere doeleinden. De hoeve heeft een mooie inkomhal en vestiaire. De zaal is 80m2 groot en volledig ingericht voor het organiseren van familie-bijeenkomsten, babyborrels en communies.

Ook bedrijven kunnen hier terecht voor opleidingen, presentaties, residentiële vergaderingen  of andere evenementen. Alle professionele vergaderfaciliteiten zijn aanwezig waaronder een beamer met draadloze verbinding.

Some description

U kan gebruik maken van een professionele keuken met fornuis, oven en vaatwasmachine. Aanpalend aan de woning is er een overdekt terras met een afzonderlijke ingesloten tuin (400m2).

Wenst u na het evenement in Lozer Lounge te overnachten dan kan u in het bovengelegen appartement terecht of in onze vakantiewoningen.

Some description

Some description

 

Some description

Lozer Loft | Vergaderen

Boven onze zaal Lozer Lounge kunnen wij U ook het appartement Lozer Loft aanbieden. Lozer Loft heeft een sfeervol en landelijk kader. U kan hier overnachten maar eveneens meetings houden in beperktere groepen.

Alle professionele vergaderfaciliteiten zijn hier ook aanwezig o.a. beamer, flipchart en wifi om het slagen van uw vergadering, meeting, trainingen,…

Wij kunnen voorzien van een ontbijt, vergaderarrangement, lichte lunch, BBQ, uitgebreid diner,…

De capaciteit van de lozer Loft is tot een maximaal 14 personen.

Some description

Seminarieruimte

Deze ruimte is geschikt voor uw seminaries.
WIj beschikken over tafels, stoelen, ingerichte keuken, ...

Meer info

Teambuildingactiviteiten

Doe hier inspiratie op voor jullie activiteit.
Had u iets anders in gedachten vraag gerust extra informatie op.

Meer info

Catering

Een aangepaste menu, een lekkere snack of een verfrissend drankje… Bekijk onze suggesties of vraag naar een voorstel op maat.

Meer info

Lozer Pool

Wij beschikken ook over een verwarmd buitenzwembad

Meer info