Charmante vakantiewoningen op de grens van
de Vlaamse Ardennen en de Leiestreek
Lozer Lodge Lozer Lodge Lozer Lodge Lozer Lodge Vakantiewoning Lozer Lodge - Winter - grote familie

Uniek vertoeven in de Vlaamse Ardennen

Lozer Lodge beschikt over vakantieverblijven voor kleine en/of grote groepen gelegen in de prachtige Vlaamse Ardennen. Wij bieden een rustig en landelijk gelegen accommodatie aan voor families, vriendenclubs, verenigingen, natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars.

Ook voor bedrijven is deze locatie een inspirerende omgeving voor het organiseren van kleinschalige events of teambuilding sessies.

De volledige site is verspreid over 6000m2 met twee schitterende vakantiehuizen met comfortklasse 4****, Lozerhof (10 pers.) en Lozerdorp (25 pers.) Daarnaast is er ook een prachtige rustieke polyvalente ruimte, Lozer Lounge, voor allerlei activiteiten en evenementen.

Op het domein vindt u tevens een overdekte schuur waar u in de winter kan BBQ’en, en beschermd tegen alle weersomstandigheden kan petanquen.

De grote tuin is dé trekpleister voor allerlei activiteiten, zowel voor gezinnen als voor bedrijven. Er zijn schommels, een voetbalterrein, gocarts, trampoline,...

De site beschikt over een afsluitbare fietsberging en afspuitplaats voor fietsen. Het zalig verwarmd zwembad met bijhorende poolhouse zorgt voor fijne momenten.

Bekijk het Domein Lozerlodge

 

Onze vakantiewoningen en polyvalente ruimte zijn gelegen op de grens van de Vlaamse Ardennen en de Leiestreek.

Door zijn landelijke ligging en tal van toeristische mogelijkheden is het domein ideaal voor wie wil genieten van rust en ontspanning. Of u nu wilt wandelen of fietsen of meer op zoek bent naar een culturele uitstap, de Vlaamse Ardennen met haar natuur en boeiende steden biedt tal van mogelijkheden. Ondanks de rustige ligging ben je op nauwelijks minuten (4.5km) van de E17 autosnelweg (afrit Deinze of Kruishoutem).

 

 

<a href="http://www.charmio.com/" title="Charmio bed & breakfasts, charmehotels en vakantiewoningen">Charmio bed & breakfasts, charmehotels en vakantiewoningen</a>

Seminarieruimte - Lozer Lounge

Onze schitterende nieuwe polyvalente zaal van 80m² met volledig ingerichte keuken, tafels en stoelen, loungezetels en een heerlijk haardvuur. Dé ideale uitvalsbasis voor seminaries, meetings en feesten.

Meer info

Zwembad - Lozer Pool

Verwarmd ingesloten zwembad met bijhorend poolhouse. (verwarming afhankelijk van de buitentemperaturen).
De poolhouse heeft gescheiden kleedkamers, een douche en toilet.

Meer info

PROMO|NIEUWS

💌Valentijndeals💌

💌Valentijndeals💌 Neem al je geliefde mee voor een weekendje weg in eigen land! 

Lees meer

WINTERWONDERLAND @LozerLodge

De eerste sneeuw zorgde voor prachtige beelden van onze Vakantiewoningen in de Vlaamse Ardennen. Geniet mee van het witte landschap in Kruisem.

Lees meer

Zo Leeft Marolle - Ten Huize Van Huffel

Wou je altijd al eens weten hoe Lozer Lodge en het Bi-Ventielbos tot stand kwam? "Zo Leeft Marolle" kwam even achter de schermen kijken ten huize Van Huffel. Lees gerust mee!    

Lees meer

Black Friday 2018

 eerste promoties voor Black Friday 2018 zijn gestart! Boek nu en logeer tegen PROMOprijzen.   Black Friday is sterk in opkomst in België, dat is goed nieuws voor jullie! Black Friday ...

Lees meer