Charmante vakantiewoningen op de grens van
de Vlaamse Ardennen en de Leiestreek
Lozer Lodge Lozer Lodge Lozer Lodge Lozer Lodge Lozer Lodge Lozer Lodge

LOZERLODGE FOR LIFE 

 Some description

Uniek vertoeven in de Vlaamse Ardennen

Lozer Lodge beschikt over vakantieverblijven voor kleine en/of grote groepen gelegen in de prachtige Vlaamse Ardennen. Wij bieden een rustig en landelijk gelegen accommodatie aan voor families, vriendenclubs, verenigingen, natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars.

Ook voor bedrijven is deze locatie een inspirerende omgeving voor het organiseren van kleinschalige events of teambuilding sessies.

De volledige site is verspreid over 6000m2 met twee schitterende vakantiehuizen met comfortklasse 4****, Lozerhof (10 pers.) en Lozerdorp (25 pers.) Daarnaast is er ook een prachtige rustieke polyvalente ruimte, Lozer Lounge, voor allerlei activiteiten en evenementen.

Op het domein vindt u tevens een overdekte schuur waar u in de winter kan BBQ’en, en beschermd tegen alle weersomstandigheden kan petanquen.

De grote tuin is dé trekpleister voor allerlei activiteiten, zowel voor gezinnen als voor bedrijven. Er zijn schommels, een voetbalterrein, gocarts, trampoline,...

De site beschikt over een afsluitbare fietsberging en afspuitplaats voor fietsen. Het zalig verwarmd zwembad met bijhorende poolhouse zorgt voor fijne momenten.

Bekijk het Domein Lozerlodge

 

Onze vakantiewoningen en polyvalente ruimte zijn gelegen op de grens van de Vlaamse Ardennen en de Leiestreek.

Door zijn landelijke ligging en tal van toeristische mogelijkheden is het domein ideaal voor wie wil genieten van rust en ontspanning. Of u nu wilt wandelen of fietsen of meer op zoek bent naar een culturele uitstap, de Vlaamse Ardennen met haar natuur en boeiende steden biedt tal van mogelijkheden. Ondanks de rustige ligging ben je op nauwelijks minuten (4.5km) van de E17 autosnelweg (afrit Deinze of Kruishoutem).

 

 

<a href="http://www.charmio.com/" title="Charmio bed & breakfasts, charmehotels en vakantiewoningen">Charmio bed & breakfasts, charmehotels en vakantiewoningen</a>

Verblijf + 35 personen

Uw groep krijgt “Lozerhof” en “Lozerdorp” ter beschikking met diverse appartementen, studio’s en de polyvalente zaal met keuken, lounge, tv en haardvuur.

Meer info

Verblijf + 25 personen

U verblijft in “Lozerdorp”.
Lozerdorp bestaat uit 1 studio, 5 appartementen en een ruime polyvalente zaal (120 m²) met keuken, lounge en haardvuur.

Meer info

Verblijf +10 personen

U verblijft in “Lozerhof”.
Lozerhof bestaat uit 2 duplexappartementen die met elkaar verbonden kunnen worden. Een haardvuur zorgt voor de gezelligheid.

Meer info

Seminarieruimte - Lozer Lounge

Onze schitterende nieuwe polyvalente zaal van 80m² met volledig ingerichte keuken, tafels en stoelen, loungezetels en een heerlijk haardvuur. Dé ideale uitvalsbasis voor seminaries, meetings en feesten.

Meer info

Zwembad - Lozer Pool

Verwarmd ingesloten zwembad met bijhorend poolhouse. (verwarming afhankelijk van de buitentemperaturen).
De poolhouse heeft gescheiden kleedkamers, een douche en toilet.

Meer info

Verblijf +8 personen

Het appartement heeft en zeer ruime leefruimte met open haard en kan perfect dienen als lounge en relax ruimte. Daarnaast zijn er ook tafels voorzien om samen te dineren. De open-keuken is volledig uitgerust, met een oven, kookfornuis, frigo en vaatwasmachine. Er is voldoende servies aanwezig voor 10 personen.

Meer info

PROMO|NIEUWS

MINDFULNESS@LOZERLODGE

    MINDFULNESS@LOZERLODGEBeste ondernemer, Zoekt u een antwoord op het toenemende absenteïsme ten gevolge van burn-out en depressiviteit in uw onderneming ? Het is wetenschappelijk bew ...

Lees meer

Geniet van de mooie natuur in het voorjaar

Komen jullie in het voorjaar van 2017 ook genieten? Vraag naar de offerte op info@lozerlodge.be

Lees meer

Lozer Pool

Bekijk onze beelden van LOZERPOOL https://www.youtube.com/watch?v=0xiMKZBKE0c 

Lees meer