Charmante vakantiewoningen op de grens van
de Vlaamse Ardennen en de Leiestreek

Formule 18+ Lozerhof + Lozerloft +zaal Lozer Lounge

  1. Ik kan jullie Lozerhof aanbieden voor 10 à 14 personen:

-        De accomodatie:

o   Het huurvoorstel bevat 2 loften (met in totaal 5 verschillende slaapkamers met 10 bedden en 1 juniorbed tot 6 jaar ) met telkens een ingerichte keuken, met frigo, microgolfoven, elektrisch fornuis met telkens minimum 2 vuren.

o   Er is telkens per loft/unit een grote living met zetel en tafels en stoelen, afzonderlijk badkamers en toilet. De beide loften in Lozerhof zijn met een deur verbonden waardoor het als een geheel kan gebruikt worden.

o   Dit biedt meerdere mogelijkheden,  waarbij zeker per gezin/koppel kan worden geslapen, maar ook verschillende personen in een zelfde unit over verschillende slaapkamers kan beschikken.

o   Op die manier is er door de verschillende loften en aparte slaapkamers voldoende ruimte en privacy. Er is GEEN slaapzaal.

-        De slaapmogelijkkheden:

Loft Zandvlooi:

o   U beschikt hier over 3 slaapkamers, 2 met dubbelbed en 1 met 2 aparte bedden en een kinderbedje.  De slaapkamer beneden heeft een aprte douceh en lavabo.  De slaapkamers boven hebben eveens een douche en lavabo op de verdieping. 

o   Deze loft kan uitgebreid worden met 2 slaapgelegenheden door gebruik te maken van de slaapzetel in de leefruimte.

Loft Uplosere:

o   Hier beschikt u over 2 aparte slaapkamers, 1 met dubbelbed en één met 2 aparte bedden.  De badkamer bevindt zich op dezelfde verdieping met douche en lavabo.

o   Ook deze loft kan uitgebreid worden met 2 slaapgelegenheden door gebruik te maken van de slaapzetel in de leefruimte.

 

 

-        De leefruimtes:

o   Beide lofts hebben een zeer ruime leefruimte, die mogelijks kan opgesplitst worden in twee ruimten voor verschillende doeleinden.  De ene ruimte beschikt over een houtkachel en kan perfect dienen als lounge en relax gedeelte, terwijl de andere ruimte als eetkamer wordt gebruikt of omgekeerd.  Het geheel is enorm polyvalent.  De inrichting is volledig nieuw.

 

  1. Ik kan jullie appartement Lozer Lounge aanbieden voor 6 à 8 personen:

 -            De accomodatie:

o            Het huurvoorstel bevat 1 appartement (met in totaal 3 verschillende slaapkamers met 6 enkele bedden en 1 slaapzetel voor 2 personen ) met telkens een ingerichte keuken, met frigo, microgolfoven, elektrisch fornuis met telkens minimum 2 vuren.

o            Er is een grote living met zetel en tafels en stoelen, badkamer met ligbad, douche en afzonderlijk toilet.

o            Dit appartement heeft 3 aparte slaapkamer en een centrale leefruimte

o            Op die manier is er door de verschillende slaapkamers voldoende ruimte en privacy. Er is GEEN slaapzaal.

-             De slaapmogelijkkheden:

o            U beschikt hier over 3 slaapkamers, met telkens 2 aparte bedden

o            Dit appartement kan uitgebreid worden met 2 slaapgelegenheden door gebruik te maken van de slaapzetel in de leefruimte.

 

-             De leefruimtes:

o            Een zeer ruime leefruimte, beschikt over een houtkachel en kan perfect dienen als lounge en relax ruimte.Daarnaast zijn er ook tafels voorzien om samen te dineren.

o            De keuken is volledig uitgerust. U beschikt over een oven en kookfornuis. Daarnaast kan u in de berging gebruik maken van een vaatwasmachine

 

 

  1. Lozerlounge voor gezellig samen te eten en te koken

 

Lozerlounge is een onderdeel van de site Lozer Lodge, 6000m2 groot te midden van rustig landelijk en bosrijk gebied in het gehucht Lozer van de gemeente Kruishoutem.  Ondanks de rustige ligging ben je op geen 10 minuten (4.5km) van de E17 autosnelweg (afrit Deinze). 

 

 

Lozer Lodge ontvangt U voor uw business events (seminaries of andere activiteiten) met heel wat mogelijkheden.  Een karaktervolle hoevewoning werd op de gelijkvloerse verdieping (Lozerlounge) aangepast aan de moderne noden voor uw event.  In combinatie met de cateringfaciliteiten, de praktische logies in de bijgebouwen (lozerbos en lozerhof), de verschillende ontspanningsmogelijkheden op de site zelf (zwembad, petanquepleinen, sport en speelzone, ruime parking en verschillende zonneterrassen) en een persoonlijke service dragen zij bij tot het welslagen van al uw activiteiten.

Lozerlodge is de uitgelezen plek voor uw seminaries en businessevents. Niet alleen om in alle rust te werken, ook om te ontspannen en te herbronnen. Kies voor de natuurlijke omgeving van Lozerlodge: een vruchtbare werkdag of een onvergetelijk verblijf midden in het groen.

-        De seminarieruimte ‘Lozerlounge’

 

De hoeve is 95m² groot met een mooie inkomhal, vestiaire en een afgesloten seminarieruimte. Aangesloten ligt een terras, deels overdekt en een afzonderlijke ingesloten tuin (400m2)

 

Een seminarieruimte met veel lichtinval, ideaal voor vergaderingen, presentaties, teambuildingsactiviteiten, kleinere tentoonstellingen, zakelijke  recepties of diners.

 

De capaciteit van de zaal is

-        Presentaties : +/- 65 stoelen

-        Recepties: +/- 85 personen

 

 

 

 

  1. Varia

 

-        De omgeving en buitenactiviteitein ter plaatse:

o   De volledige site is 6000m².Er zijn meerdere buitenterrassen en een overdekte (verlichte) schuur waar u ook in de winter kan BBQ'en en in de zomer steeds kan schuilen bij slecht weer.Er zijn 3 petanquebanen,   1 buitenbaan en 2 overdekte en verlichte binnenbanen. Er zijn schommels ter uwer beschikking, een groot grasplein om te voetballen, 4 gocarts, 2 kinderfietsen enz...De site beschikt ook over een fietsberging en afspuitplaats voor fietsen.Vanaf mei 2014 is er een verwarmd ingesloten zwembad met bijhorend poolhouse. (verwarming afhankelijk van de buitentemperaturen).  De poolhouse heeft gescheiden kleedkamers, een douche en toilet en lockers.  Gebruik van zwembad en poolhouse moet vooraf gemeld worden.

 

-        De omgeving buiten Lozerlodge

Wandelen:

o   Er zijn veel wandelpaden in de buurt, u kan vanop de site vertrekken. Er is het grote Lozerbos, toegankelijk voor publiek. Lozerlodge heeft voor haar gasten diverse wandelingen uitgestippeld, met verschillende trajecten en sommige met een heuse quiz!

Fietsen:

o   Erzijn veel fietsmogelijkheden in de buurt, zowel voor de geoefende als voor de recreatieve sportieveling die het rustig aan wil doen. De site ligt zowel dicht bij de schilderachtige Leiestreek als bij de aanloopstrook van de finale wielerwedstrijd Ronde Van Vlaanderen (7km).  Er zijn mogelijkheden tot huren van fietsen voor een grote groep.

o   Ook voor fietsers heeft Lozerlodge grote en kleine tochten uitgestippeld, al dan niet met een quiz …

Steden:

o   Lozerlodge ligt temidden van de natuur en de velden en bossen waar een perfecte rust mogelijk is.  En toch zijn steden als  Oudenaarde, Waregem en Deinze vlakbij waar dan weer heel wat andere activiteiten mogelijk zijn.

 

Cultuur:

Indien men het weekend ook graag een cultureel tintje wil geven zijn er ook diverse attractieve musea in de buurt, zoals een heus schoenmuseum met schoenen van film en muzieksterren van over de hele wereld, een super tof cartooncentrum (uniek in Europa!), culturele centra, bioscopen,…en nog veel meer!

Gastronomie:

Last but not least is er in Kruishoutem de regionale gastronomie voor elk wat wils.  Van zeer gezonde en stevige Vlaamse gerechten (bijv. stoverij met frietjes) tot super de luxe en wereldbefaamde top van 3 sterren chef Peter Goossens in het Hof van Cleve.  Restaurants op wandelafstand of op een paar km van Lozer Lodge kunnen dit allemaal aanbieden.

Lozerlodge kan je volledig vrijblijvend helpen bij de organisatie van je weekend.