Charmante vakantiewoningen op de grens van
de Vlaamse Ardennen en de Leiestreek

Prijs LOZERLOUNGE

Lozerlounge is een onderdeel van de site Lozer Lodge, 6000m2 groot te midden van rustig landelijk en bosrijk gebied in het gehucht Lozer van de gemeente Kruishoutem.  Ondanks de rustige ligging ben je op geen 10 minuten (4.5km) van de E17 autosnelweg (afrit Deinze). 

 

Lozer Lodge ontvangt U voor uw business events (seminaries of andere activiteiten) met heel wat mogelijkheden.  Een karaktervolle hoevewoning werd op de gelijkvloerse verdieping (Lozerlounge) aangepast aan de moderne noden voor uw event.  In combinatie met de cateringfaciliteiten, de praktische logies in de bijgebouwen (lozerbos en lozerhof), de verschillende ontspanningsmogelijkheden op de site zelf (zwembad, petanquepleinen, sport en speelzone, ruime parking en verschillende zonneterrassen) en een persoonlijke service dragen zij bij tot het welslagen van al uw activiteiten.

Het domein Lozer Lodge bestaat uit Lozerdorp, Lozerhof  en, Lozer Lounge, die elk afzonderlijk kunnen verhuurd worden. De gasten hebben toegang tot de gemeenschappelijke ruimtes zoals grote tuin, de overdekte schuur, petanquebanen, fietsenberging, parking, pool en bijhorende poolhouse. Dit verloopt altijd heel vlot, maar wij hielden eraan u hiervan op de hoogte te brengen. Zwembad kunnen jullie s’avonds betreden tot 19u

 

Lozerlodge is de uitgelezen plek voor uw seminaries en businessevents. Niet alleen om in alle rust te werken, ook om te ontspannen en te herbronnen. Kies voor de natuurlijke omgeving van Lozerlodge: een vruchtbare werkdag of een onvergetelijk verblijf midden in het groen.

  

De hoeve is 95m² groot met een mooie inkomhal, vestiaire en een afgesloten seminarieruimte. Aangesloten ligt een terras, deels overdekt en een afzonderlijke ingesloten tuin (400m2)

 

Een seminarieruimte met veel lichtinval, ideaal voor vergaderingen, presentaties, teambuildingsactiviteiten, kleinere tentoonstellingen, zakelijke  recepties of diners.

 Some description

De capaciteit van de zaal is

-        Presentaties : +/- 65 stoelen

-        Recepties: +/- 85 personen

Alle materialen zijn aanwezig om uw evenement te faciliteren (stoelen, tafels, projectiescherm, beamer …).

 

 Huurpijs (excl BTW)

 • Werkdag 350 euro (1 dag ) 8u – einde …  / 2 dagen 600 euro
 • Vergaderarrangement (koffie- thee – water – sweets – koekjes – fruit):
  • 18 euro/pp/volledige dag (tot 15 pers)
  • 15euro/pp/volledige dag (vanaf 16pers) ; 
 • Suggestie lunch vanaf 15 euro pp 
  • Assortiment Belegede broodjes 15 euro pp
  • Assortiment belegde broodjes met verse soep 18 euro pp
  • Caesar Salad 16 euro  pp
  • Penne met kip en mascarpone 16 euro pp
  • Vol au vent 16 euro pp
  • Heel veel alternatieven ... ( bekijk onze prijslijst)

 

Inbegrepen:

 1. De inrichting van de infrastructuur volgens de gevraagde opstelling
 2. Het gebruik van audiovisuele en technische apparatuur: overhead projector, stoelen (85), seminarietafels (10) en een projectiemuur.
 3. Het gebruik van onze technische faciliteiten: sanitair, onbewaakte vestiaire, verwarming, vaste zaalverlichting en vaste elektriciteitsaansluitingen
 4. Herinrichting van de infrastructuur naar zijn basisconfiguratie

 

Exlusief

 1. BTW 21%


Vrijblijvende extra's:

 1. Teambuildingsactiviteiten: rustig, sportief, culinair …
 2. Workshops
 3. Diverse formules Diner
 4. Forfaits dranken
 5. Logies