Charmante vakantiewoningen op de grens van
de Vlaamse Ardennen en de Leiestreek

Leuke teambuildingen op Lozer Lodge

Petanquetornooi

Het domein Lozer Lodge beschik over 1 buiten en 2 overdekte petanqueterreinen. Breng uw setje mee en daag uw collega’s uit voor een wedstrijdje. De spelregels liggen voor u klaar!

ECHTE TEAMBUILDING!

Lozerpool

Na het vele vergaderen kunt u helemaal tot rust komen aan het
verwarmd* buitenzwembad.
Het afgesloten zwembad biedt voldoende privacy en veiligheid om met volle teugen te genieten van je verblijf.
*Verwarming ifv de buitentemperatuur
ZALIG RELAXEN !

Lozer Lodge dropping

Dropping doorheen het Lozerbos nabij gelegen aan Lozer Lodge. Een mooi boswandeling met leuke opdrachten die samen oplost met uw team.

VINDT U DE WEG TERUG ?

Fotozoektocht

Verken Kruishoutem aan de hand van een leuke fotozoektocht. Ontdek de kleine details van deze prachtige groene gemeente.


WIE HEEFT DE BESTE SPEURNEUS ?

Wandelroutes

Eigen uitgestippelde wandelingen door het glooiend landschap in en rond Kruishoutem te vertrekken vanop Lozer Lodge.
Afstanden:
4 Km- 5Km- 6Km- 7Km- 8Km-10Km

HAAL U WANDELSCHOENEN MAAR UIT DE KAST!

Fietstochten

Eigen uitgestippelde routes als ook bestaande routes voor beginners tot gevorderden zowel met stadsfiets, koersfiets en mountainbike.
Diverse routes ter beschikking van 31km tot 120km.

Fietsen reserveren: www.kortweg.be, www.hetverzet.be

VOORUIT MET DE BEENTJES !

Ontbijten in de velden

Schuif je voetjes onder tafel en start uw dag met een stevig ontbijt in het midden van de natuur met een prachtig uitzicht op de bossen en velden.
*bij goed weer

MORGENSTOND HEEFT GOUD IN DE MOND!

Lunchen in de velden

Een middagpauze in het midden van de natuur. Even het hoofd leegmaken en genieten van de frisse buitenlucht. Wij zetten voor jullie alles klaar. U moet enkel genieten!
*bij goed weer

KOM HELEMAAL ZEN

LozerLodge trophy

Een Team buildingsploeg verzorgt tegen democratische prijzen een heuse "Lozerlodge Trophy" met super boeiende spellen van allerlei aard: snelheid, kracht en intelligentie ... dit alles met een super verrassend einde.

WIN UW TROFEE !

Movemint Archery tag

Is het allernieuwste shooting game, die vanuit Amerika overwaaide. Boogschieten kan nu ook naar elkaar op een pijnloze manier. Dus techniek is belangrijk, maar daarnaast ook een goede speltactiek. Vertrouwen op elkaar in een crisissituatie en krachtig communiceren voor het hele team. Onze partner Movemint u zal begeleiden door dit spannende spel.

PURE ADRENALINE !

Movemint Teambuilding-circuit

In deze ludieke competitie nemen de teams het tegen elkaar op in allerlei teambuildingspelen. Dit zijn korte samenwerkingsproeven waarbij behendigheid, creativiteit, intelligentie, … aan bod komen.

MOOIE TEAMBUILDING !

Movemint Interactieve citygame

De ingrediënten voor deze interactieve stadsspelen zijn vindingrijkheid, logisch denken en een sterk teamgevoel. De combinaties van deze virtuele games met ‘echte’ proeven, die door de persoonlijke begeleider een leuke creatieve invulling meekrijgen.
SUPER ACTIVITEIT VOOR IEDEREEN !

Brouwerij Roman

Laat je rondleiden in de oudste familiebrouwerij van het land, overgedragen van generatie op generatie sinds 1545. Ontdek het verhaal, ervaar het brouwproces en proef de passie voor bier! Het bezoek duurt +/- 2 uur en omvat een rondleiding met gids, een degustatie en een geschenkset.
LEKKER GENIETEN !

Mindfulness

Geraakt u steeds moeilijker uit bed na slapeloze nachten? Voelt u zich de hele dag futloos en uitgebrand? Dan biedt Mindfulness zeker een oplossing op uw persoonlijke groei.

U kunt diverse sessies volgen op Lozer Lodge.

Workshop

Naar wens van u zorgen wij voor een toepasselijke workshop.
Enkel voorbeelden:
koken, bier proeven, gin tasting, breien,…

Meer info